عصاره خوراکی سنبل الطیب

شناسه محصول: عصاره خوراکی سنبل الطیب مناسب برای پيش فعالی کودکان و تسکین درد قاعدگی خانم ها
  • خواص عصاره سنبل الطیب خوراکی: افزايش کيفيت خواب، کاهش فشار خون عصبی، مفيد براي پيش فعالی کودکان، تسکین درد قاعدگی خانم ها
  • مناسب برای: تمام سنین (به جز زنان باردار و کودکان زیر 3 سال)، میگرن و سردرد، استرس و اضطراب
  • 100 درصد خالص و ارگانیک، بدون مواد افزودنی و نگهدارنده
  • حجم 120cc در ظروف شیشه ای آنتی باکتریال
  • دارای سیب سلامت و مجوزهای بهداشتی
  • اندام استفاده شده جهت استخراج ریشه می باشد.

67/000 تومان

نحوه مصرف عصاره خوراکی سنبل الطیب

  • زمان : روزانه 2 بار
  • میزان : هر بار 1 قاشق مربا خوری
  • روش مصرف : عصاره را در یک استکان آب ولرم یا شربت حل کرده و میل نمایید.

 

عصاره خوراکی سنبل الطیب

سنبل الطیب یک گیاه علفی است که در مناطق گرم و خشک مانند شمال آفریقا، جنوب آسیا و خاورمیانه رشد می‌کند. این گیاه از خانواده گل محمدیان است و دارای بوی خوشبو و مطبوع است که از آن به عنوان “عطر سنبل” یا “عطر محمدی” نیز یاد می‌شود. عصاره خوراکی سنبل الطیب یکی از محصولات مشتق شده از این گیاه است که به دلیل خواص آن، مورد استفاده در صنایع غذایی و طب سنتی قرار می‌گیرد.

خواص عصاره خوراکی سنبل الطیب
عصاره خوراکی سنبل الطیب دارای خواص ضد التهابی، ضد باکتریایی و ضد قارچی است. همچنین این محصول دارای خواص ضد اکسیدانی و ضد تشنجی می‌باشد. به علاوه، عصاره سنبل الطیب می‌تواند به بهبود عملکرد گوارش و جلوگیری از التهاب مخاط معده کمک کند. همچنین، برخی تحقیقات نشان داده است که عصاره خوراکی سنبل الطیب ممکن است در کاهش سطح قند خون نیز مؤثر باشد.

مصرف عصاره خوراکی سنبل الطیب
عصاره خوراکی سنبل الطیب معمولاً به عنوان یک عصاره غذایی یا عصاره طبی مورد استفاده قرار می‌گیرد. این محصول معمولاً به عنوان یک عطر و طعم دهنده در صنایع غذایی مانند شیرینی‌پزی، نانوایی و تولید نوشیدنی‌ها استفاده می‌شود. همچنین، در طب سنتی نیز از عصاره خوراکی سنبل الطیب به عنوان یک داروی طبیعی برای درمان برخی از بیماری‌ها استفاده می‌شود.

تحقیقات بر روی عصاره خوراکی سنبل الطیب
تحقیقات نشان داده است که عصاره خوراکی سنبل الطیب دارای خواص ضد التهابی قوی است که ممکن است در کاهش التهاب‌های مرتبط با برخی بیماری‌ها مؤثر باشد. همچنین، برخی تحقیقات نشان داده است که این محصول ممکن است در کاهش فعالیت آنزیم‌های پروتئولیتیک کمک کرده و از تخریب بافت‌های بدن جلوگیری نماید.

عصاره خوراکی سنبل الطیب در صنایع غذایی
عصاره خوراکی سنبل الطیب به دلیل بو و طعم خوشایند خود، به عنوان یک افزودنی طعم و بو در صنایع غذایی مورد استفاده قرار می‌گیرد. این محصول به عنوان یک عطردهنده طبیعی در تولید شیرینی‌ استفاده می شود.

خواص عصاره خوراکی پنج انگشت

  • خواص عصاره سنبل الطیب خوراکی: افزايش کيفيت خواب، کاهش فشار خون عصبي، مفيد براي پيش فعالي کودکان، تسکین درد قاعدگی خانم ها
  • مناسب برای: تمام سنین (به جز زنان باردار و کودکان زیر 3 سال)، میگرن و سردرد، استرس و اضطراب
  • 100 درصد خالص و ارگانیک، بدون مواد افزودنی و نگهدارنده
  • حجم 120cc در ظروف شیشه ای آنتی باکتریال
  • دارای سیب سلامت و مجوزهای بهداشتی
  • اندام استفاده شده جهت استخراج ریشه می باشد.

جهت مشاوره کاملا رایگان در خصوص خواص و کاربرد های این محصول یا سایر محصولات و همچنین راهنمایی برای ثبت سفارش، می توانید با سرکار خانم الهام دستورانی دانش آموخته طب سنتی و سوجوک تماس حاصل نمایید.

Fill out this field
Fill out this field

نظرات

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین نفری باشید که دیدگاهی را ارسال می کنید برای “عصاره خوراکی سنبل الطیب”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *