عصاره روغنی زنجفیل

شناسه محصول: عصاره روغنی زنجفیل مناسب برای درمــان ریزش مو و رشد مو و درمــان آرتروز
  • خواص عصاره زنجبیل روغنی: ضـد التهاب، درمــان ریزش مو و رشد مو، درمــان آرتروز،درمــان آکنه و جــوش صورت، سبب افزایش تعداد و فعالیت اسپرم ها
  • مناسب برای: تمام سنین، به جز افراد با حساسیتهای پوستی
  • 100 درصد خالص و ارگانیک، بدون مواد افزودنی و نگهدارنده
  • حجم 30cc در ظروف شیشه ای آنتی باکتریال
  • دارای سیب سلامت و مجوزهای بهداشتی

50/000 تومان

نحوه مصرف عصاره روغنی زنجفیل

  • زمان : روزانه 2 بار (قبل از استحمام)
  • میزان : 10 قطره (با توجه به محل مصرف)
  • روش مصرف : روزانـه ۲ بار و هــر بار به مدت ۱۰ دقیقـه محـل موردنظـر را ماســاژ داده و بعد از یک ساعـت شسته شود.

 

عصاره روغنی زنجفیل

عصاره روغنی زنجفیل یکی از انواع روغن‌های گیاهی است که از مواد مختلفی چون ریشه زنجفیل استخراج می‌شود. این روغن به دلیل خواص ضد التهابی، ضد عفونی کننده و ضد اکسیدانی که دارد، در طب سنتی و همچنین صنایع آرایشی و بهداشتی بسیار مورد استفاده قرار می‌گیرد.

خواص عصاره روغنی زنجفیل:
1. ضد التهابی: عصاره روغنی زنجفیل می‌تواند به عنوان یک ضد التهاب طبیعی عمل کرده و در کاهش التهاب‌های مفاصل و عضلات مؤثر باشد.
2. ضد عفونی کننده: این روغن می‌تواند در مقابله با باکتری‌ها، قارچ‌ها و ویروس‌ها کمک کند و به عنوان یک ضد عفونی کننده طبیعی عمل کند.
3. ضد اکسیدانی: خواص ضد اکسیدانی عصاره روغنی زنجفیل می‌تواند در مقابله با اثرات زیانبار اکسیداسیون در بدن مؤثر باشد و به حفظ سلامت سلول‌ها کمک کند.

کاربردهای عصاره روغنی زنجفیل:
1. در صنایع آرایشی و بهداشتی: عصاره روغنی زنجفیل به دلیل خواص آنتی باکتریال و ضد التهابی خود، در تولید محصولات آرایشی و بهداشتی مورد استفاده قرار می‌گیرد. این روغن ممکن است در تهیه انواع صابون، لوسیون، کرم و شامپوها استفاده شود.
2. در آشپزی: عصاره روغنی زنجفیل به عنوان یک ادویه در تهیه غذاهای مختلف استفاده می‌شود. همچنین، این روغن ممکن است برای تقویت طعم و عطر غذاها نیز استفاده شود.
3. در ترکیبات داروئی: به دلیل خواص ضد التهابی و ضد عفونی کننده خود، عصاره روغنی زنجفیل ممکن است در تولید داروهای گیاهی و همچنین ترکیبات داروئی برای درمان برخی از بیماری‌ها استفاده شود.

روش استخراج عصاره روغنی زنجفیل:
برای استخراج عصاره روغنی زنجفیل، ابتدا ریشه زنجفیل به صورت خشک گردیده و سپس به کمک متود‌های استخراج گرم یا سرد، روغن مورد نظر از روی آن استخراج می‌شود. سپس روغن خالص به دست آمده از فرآیند فرآوری، فراورده نهایی تحت عنوان “عصاره روغنی زنجفیل” تولید می‌شود.

احتیاط‌های لازم:
1. قبل از استفاده از عصاره روغنی زنجفیل، بهتر است با یک پزشک یا متخصص تغذیه مشورت کرده و دستورالعمل‌های لازم را در خصوص مقدار و نحوه مصرف آن دنبال کرد.
2. استفاده از این روغن برای برخی از افراد با حساسیت‌های خاص چون حساسیت به گزگز و قرمز شدن پوست، منجر به عوارض جانبی ممکن است. بنابراین، قبل از استفاده باید از حساسیت‌های فرد خود با خبر شده و با دستورالعمل‌های مناسب استفاده کرد.

عصاره روغنی زنجفیل به دليل خواص ضد التهابي، ضد عفوني كننده و ضد اكسيدياني كه دارد، در صنايع آرايشي و بهداشتي بسيار مورد استفاده قرار مي‌گيرد. همچنين در توليد داروئي نيز كاربردي دارد. با ايجاد تقاضاي بيشتر براي اين نوع روغن، نياز به تحقيقات بيشتر در خصوص خواص و كاربردهاي احتمالي آن نيز احساس مي‌شود.

عصاره روغنی زنجفیل
عصاره روغنی زنجفیل

خواص عصاره روغنی زنجفیل

  • خواص عصاره زنجبیل روغنی: ضـد التهاب، درمــان ریزش مو و رشد مو، درمــان آرتروز،درمــان آکنه و جــوش صورت، سبب افزایش تعداد و فعالیت اسپرم ها
  • مناسب برای: تمام سنین، به جز افراد با حساسیتهای پوستی
  • 100 درصد خالص و ارگانیک، بدون مواد افزودنی و نگهدارنده
  • حجم 30cc در ظروف شیشه ای آنتی باکتریال
  • دارای سیب سلامت و مجوزهای بهداشتی

 

جهت مشاوره کاملا رایگان در خصوص خواص و کاربرد های این محصول یا سایر محصولات و همچنین راهنمایی برای ثبت سفارش، می توانید با سرکار خانم الهام دستورانی دانش آموخته طب سنتی و سوجوک تماس حاصل نمایید.

Fill out this field
Fill out this field

نظرات

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین نفری باشید که دیدگاهی را ارسال می کنید برای “عصاره روغنی زنجفیل”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *